Högklassigt. Skräddarsytt. Tryggt.

Produkter

Hos Herrmans Måleri finns ett stort urval målade luckor för kök, sovrum, förvaring och badrum.

Herrmans Måleri har specialiserat sig på tillverkning av målade MDF-möbelluckor. Luckorna kan fås i ett flertal olika färger med matt eller högblank ytbehandling. Vårt designteam utvecklar också kontinuerligt nya modeller och skapar skräddarsydda lösningar efter kundens behov.

Modern produktionsteknik i kombination med förstklassiga råmaterial betyder både hög leveranssäkerhet och hög kvalitet på luckorna.

FLEXIBILITET

Luckorna kan måttbeställas och vår digitala produktionsstyrning möjliggör orderstyrning, kundanpassad produktion och kundspecifika leveranser.

 

PRODUKTION

Vid produktion borras, sågas och målas luckorna efter kundens behov. I vår automatiserade målningslinje behandlas luckorna helt maskinellt i dammfritt utrymme. Först slipas luckan och därefter putsas dammet bort. Luckan målas och torkas för att sedan vändas och behandlas på andra sidan. Luckorna ytbehandlas 5-6 gånger. De färdiga luckorna sorteras och packas enligt våra kunders specifika önskemål.

Vid tillverkning använder vi oss av de bästa materialen och moderna maskiner. Detta i kombination med vår yrkesskickliga och flexibla personal gör att våra produkter och snabba leveranser uppfyller de höga målsättningar som företaget har.

OM FÖRETAGET

Herrmans Måleri Oy har i 30 års tid tillverkat och målat möbelluckor och andra inredningsdetaljer till hemmet. Vår målsättning har ända från den första luckan varit att erbjuda våra kunder produkter med hög kvalitet till rätt pris. Vi ser till kundens specifika behov och har anpassat vår produktion så att vi kan skräddarsy produkter efter önskemål.

KONTAKTUPPGIFTER

Ab Herrmans Måleri Oy

Bennäsvägen 141

68600 Jakobstad