30 år
av högklassiga
möbelluckor

Kontakta oss

Nyheter

PUU-mässan i Jyväskylä, 6–8 september 2023

I september deltar Herrmans Måleri i årets PUU-mässa i Jyväskylä tillsammans med andra företag inom träindustri- och träbearbetningsbranschen. Temat för årets mässa är en miljöeffektiv framtid. Besök vår monter för att bekanta er närmare med oss och våra produkter. Vi ser fram emot att träffas i Jyväskylä!
Läs mer

Högklassiga produkter till rätt pris

Utforska och låt dig inspireras av vårt utbud av målade luckor för kök, sovrum, förvaring och badrum. Vi är specialiserade på att tillverka MDF-luckor som skräddarsys enligt våra kunders önskemål. Du kan själv välja mått och färgnyans, i matt eller högblank finish.

snabb-leverans

Flexibel produktion och snabb leverans

Hos oss får du en enkel och skräddarsydd kundupplevelse där du får exakt det du är ute efter. Vår produktion är anpassad för måttbeställda produkter, där vi borrar, sågar och målar luckorna enligt dina önskemål. Den automatiserade målningslinjen garanterar en maskinell behandling i en dammfri miljö. Luckorna genomgår 5–6 ytbehandlingar för att uppnå högsta kvalitet. De färdiga produkterna sorteras och packas enligt kundens behov, och leveranserna är snabba.

Om oss

I över 30 års tid har vi finslipat vår expertis inom målning av högkvalitativa möbelluckor och andra inredningsdetaljer. Ända sedan starten har vi strävat efter att kombinera högkvalitativa produkter med rätt pris. Vår produktion har utvecklats för att vi smidigt ska kunna skräddarsy produkter enligt kundens specifika mått och färgnyanser.

Referenser

KONTAKTUPPGIFTER

Ab Herrmans Måleri Oy

Bennäsvägen 141

68600 Jakobstad